Že od leta 1990

Povpraševanje

MENI

Partnerji

Z našimi izkušnjami in znanjem vam zagotavljamo visoko kakovost strešnih kritin ter materialov in s ponosom predstavljamo nekaj naših partnerjev katerim zaupamo:

Obenauf

Obenauf

Oben-Auf d.o.o. je hčerinsko podjetje družinskega podjetja Spitzer GmbH iz Avstrije, katero je s svojo dolgoletno krovsko tradicijo vodilno na avstrijskem trgu. Podjetje Oben-Auf ima močno podporo lastnika, predvsem na področju logistike, prodajnih poti in izbire strešnih kritin.

Bauder

Bauder

Podjetje Paul Bauder GmbH & Co. KG v Štutgartu je ena od vodilnih proizvajalcev  strešnih sistemov v Evropi in je več kot 150 let v družinski lasti, ki vodi podjetje.

Creaton

Creaton

CREATON, najboljša evropska glinena strešna kritina s 50-letno garancijo, na trgu že od leta 1884. Naravni material, vrhunska tehnologija, ogromna izbira modelov, površinskih obdelav, barv, najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto.

Kingspan

Kingspan

Kot svetovno vodilni dobavitelj proizvodov s trajno vzdržnimi polnili, skupaj s popolnim spektrom storitev, je Kingspan v gradbeni industriji priznan po svoji zavezanosti inovacijam, kakovosti, načrtovanju in videzu izdelkov in zaradi tehničnega strokovnega znanja.

Trimo

Trimo

TRIMO zagotavlja originalne in celostne rešitve na področju jeklenih montažnih zgradb, streh in fasad, jeklene konstrukcije in zvočno izolativnih sistemov. Podjetje si prizadeva za mednarodno tržno konkurenčnost.

Meltal

Meltal

MELTAL je in bo ostal eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju barvnih kovin. Meltal zagotavlja prijazne in strokovne storitve ter tako ustvarja zadovoljstvo svojih kupcev in uresničuje slogan "dobro je delati dobro".

Tondach

Tondach

TONDACH-ove strehe imajo življenjsko dobo več kot 100 let. Niti teža snega, niti toča jim ne morejo škodovati, naravne barve brez kemijskih dodatkov so tudi po letih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom brilijantne in domačne kot prvega dne.

Sika

Sika

SIKA je neodvisni švicarski koncern s predstavništvi po celem svetu. Aktivni so na področju specialnih kemikalij in tehničnih sistemov in izdelkov namenjenih gradbeni industriji in industriji nasploh. Uspešen položaj na trgu si zagotavljajo z inovacijami.

Fragmat

Fragmat

FRAGMAT je bil že od samega začetka namenjen predvsem proizvodnji dejavnosti; najprej izdelavi izolacij za hladilnice, pozneje pa je bila v program vključena tudi proizvodnja in prodaja panelnih fasadnih izolacij.

Gerard

Gerard

Rooftg je vodilno podjetje v proizvodnji in tehnološkem razvoju kovinskih strešnih kritin na svetu. Njihova ponudba produktov zajema številne strešne profile, ki ustrezajo različnim stilom. Njihov uspeh od nekdaj temelji na prepoznavanju potreb in zahtev trga.

Eternit

Eternit

Eternit Slovenija d.o.o. je vodilna družba na področju JV Evrope s proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih izdelkov iz vlakocementa, ki so visokokakovostni, ekološki in energetsko učinkoviti.

 

Roto strešna okna

Roto strešna okna

Podjetje Roto Dach- und Solartechnologie GmbH je samostojna poslovna enota pod okriljem skupine Roto Frank AG. Sedež podjetja je v kraju Bad Mergentheim, kjer je zaposlenih približno 550 sodelavcev. Po celi evropi dela za podjetje 1.200 ljudi. Nad 85% vseh visokokvalitetnih izdelkov izdelajo v Nemčiji.

Knauf Isolation

Knauf Isolation

S preko 300 zaposlenimi v škofjeloški enoti Knauf Insulation proizvedejo več kot 100.000 t izolacije iz kamene volne. Ponudbi izolacijskih materialov so dodali tudi stekleno volno nove generacije z vezivi na bio osnovi. 

Podjetje Knauf Insulation je bilo v Sloveniji registrirano v letu 2007, sicer pa gre za javnosti v preteklosti bolj poznano podjetje Termo.

Gutex

Gutex

Podjetje GUTEX je vodilno na področju inovativnih okolju prijaznih proizvodnih tehnologij. Že leta 1932 je bil GUTEX prvi, ki je v Evropi začel s proizvodnjo izolacijskih plošč iz ekoloških lesnih vlaken.

Egger

Egger Egger je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1961 s sedežem v St. Johann na Tirolskem (Avstrija).V Evropi in po svetu - Egger misli na mednarodni ravni in deluje lokalno. Egger je zastopan v sedmih evropskih državah, s 16-timi proizvodnimi obrati. S svojimi 5.500 zaposlenimi po vsej evropi, Egger vsak dan ustvari "več iz lesa". Z mednarodno mrežo trgovinskih partnerjev v 90 državah, tržijo svoje izdelke po vsem svetu.

Hasslacher - Norica Timber - Avstrija

Hasslacher - Norica Timber - Avstrija

Proizvajalec lepljenih nosilcev, fasadnih lepljenih sten in drugih lesnih izdelkov potrebnih za gradbeništvo.

Tegola

Tegola

TEGOLA nudi najširši in najbolj prestižen izbor bitumenskih kritin, ki so na voljo na svetovnem tržišču. Njihovi izdelki zagotavljajo odpornost proti atmosferskim dejavnikom, trajnost brez vzdrževanja ter enostavno in hitro polaganje.